Dovolená v ČR:CZeCOTTourmapyVýchodní ČechyUNESCOČeská inspiraceAktivní dovolenáJízdní řádyGEOFUN

Nová kalendářová nadílka je tu!

• 29.10.2021

Rok 2022 je tu již doslova za pár týdnů. Nejvyšší čas přemýšlet o tom, jaký kalendář bude příštích dvanáct měsíců dělat radost vám nebo vašim blízkým. Máme pro vás hned několik nabídek, u kterých již tradičně ručíme za kvalitu.

Slavíme 30 let na Seznamu UNESCO!

Nástěnný kalendář vydává České dědictví UNESCO již podevatenácté – stále nevycházíme z údivu, jaké obrovské dědictví nám tu předkové v podobě památek UNESCO zanechali. Kalendář vydáváme i přesto, že od roku 2019 není počet zapsaných památek UNESCO stejný jako počet měsíců v roce. I s letošními nováčky, kterými jsou Velká lázeňská města Evropy a Jizerskohorské bučiny si poradíme – dostanou společnou titulní stranu kalendáře. Díky předchozím zápisům Hornického regionu Krušnohoří a Krajiny pro chov a výcvik ceremoniálních kočárových koní Kladruby nad Labem, vám bude kalendář sloužit až do února 2023. Kalendář vychází v česko-anglické mutaci a je tedy vhodný i pro vaše zahraniční přátele či klienty. Jde o to nejvzácnější, co Česká republika v oblasti památek má. Značka UNESCO je celosvětově uznávaná a také proto má tento kalendář každoročně velký ohlas a úspěch i v zahraničí. Fotografie v tomto kalendáři jsou z dílny Františka Renzy a Jaroslava Horáka a jsou opravdu překrásné.

Kalendářové tipy na výlet do měst UNESCO a České inspirace

Tradičně dobrou zprávu máme i pro milovníky stolních kalendářů. České dědictví UNESCO spojilo síly se svazkem obcí Česká inspirace a připravili jsme kalendář s názvem „Kalendářové tipy na výlet do měst UNESCO a České inspirace“. Řadou překrásných fotografií jsme zaplnili všech 53 týdnů roku 2022. Přidanou hodnotou tohoto kalendáře jsou pozvánky na akce do měst, které jsou součástí kalendária.

Věříme, že vás budou naše kalendáře bavit, něco nového vás naučí a třeba i napoví cíle příštích výletů.

Dobrou zprávou pro vás může být i fakt, že my nezdražujeme! Cena nástěnného kalendáře je 140 Kč, stolní kalendář u nás zakoupíte za 100 Kč.

Všechny kalendáře si můžete prohlédnout a objednat v e-shopu na www.unesco-czech.cz.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .